





# International Symposium on Frontier Technology (ISFT 2019)

# Tentative Schedule

23th -26th August 2019, Thailand

# 23<sup>rd</sup> August 2019

- Venue: Ambassador City Jomtien Hotel, Pattaya, Thailand
- Time: 18:30-20:40 Hrs.
- Main Event: Private Welcome Reception and KUT Alumni Meeting

#### Time

#### **Events**

Registration of KUT Alumni Delegates
Welcome Remarks
Dr. ISOBE Masahiko, President of KUT, Japan
Welcome Speech
Dr. LI Chaoyang, Chair of The International Relations Center
Toasting Ceremony and Dinner
A Speech by President of KUT Alumni, Chinese Branch
Dr. SUN Liang
A Speech by President of KUT Alumni, Thai Branch
Dr. Wimol San-Um
Policy and direction of KUT and IRC for Alumni
Dr. LI Chaoyang, Chair of The International Relations Center
Souvenir of Appreciation and Group Photography

# 24th August 2019

Venue: Ambassador City Jomtien Hotel, Pattaya, Thailand

**Time:** 07:45-20:00 Hrs.

Main Event: ISFT Academic Conference

Time

#### Events

	Officials and Keynote Speakers Session
07.45-08.45 (30 Mins.)	Conference Registration and Delegates Signatories
08.45-09.00 (15 Mins.)	Welcome Remarks and Opening Ceremony
09:00-09:15 (15 Mins.)	The 1 <sup>st</sup> Keynote Speaker: Dr. ISOBE Masahiko
	President of Kochi University of Technology, Japan
09:15-09:30 (15 Mins.)	The 2 <sup>nd</sup> Keynote Speaker: Dr. Bandhit Rojarayanont
	President of Thai-Nichi Institute of Technology, Thailand
09:30-09:45 (15 Mins.)	The 3 <sup>rd</sup> Keynote Speaker: Dr. Sujarit Koontanawong
	Board President, Technology Promotion Association (Thailand-Japan)
09:45-10:00 (15 Mins.)	The 4 <sup>th</sup> Keynote Speaker: Dr. LI Chaoyang
	Chair of The International Relations Center (IRC), KUT, Japan
10:00-10:30 (15 Mins.)	Tea and Coffee Break
10:30-12:00 (1 Hr., 30 Mins.)	Parallel Session on Paper Presentations (4 Rooms, 20 papers)
12:00-13:30 (1 Hr., 30 Mins.)	Luncheon
13:30-15:00 (1 Hr., 30 Mins.)	Parallel Session on Paper Presentations (4 Rooms, 20 papers)
15:00-15:30 (30 Mins.)	Tea and Coffee Break
15:30-17:00 (1 Hr., 30 Mins.)	Parallel Session on Paper Presentations (4 Rooms, 20 papers)
47 00 47 00 (00 Mins )	
17.00-17.30 (30 Mins.)	Poster Presentation Session (Exhibition at Foyer)
( , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	Poster Presentation Session (Exhibition at Foyer) At Their Leisure

# 25<sup>th</sup> August 2019

Venue: Pattaya area, Chonburi, Thailand

**Time:** 10:00-20:00 Hrs.

Main Event: Excursion and Study Tour

**Extra Charge Per Person:** 3000 Yen (1000 Thai Baht), including Travelling Fees, Travel Insurance, and Snack Box with Beverage

Time	Events		
09:45-10:00 (15 Mins.)	Registration at Hotel Reception		
10:00-10:15 (15 Mins.)	Departure and Travel by BUS		
10:15-12:00 (1 Hr. 45 Mins.)	Visit "Pattaya Floating Market"		
12:00-13:30 (1 Hr. 30 Mins.)	Lunch: Local Thai Cuisine and Beverage at Floating Market		
13:30-14:00 (20 Mins.)	Departure and Travel by BUS		
14:00-17:00 (2 Hr.)	Visit "NongNooch Pattaya Garden"		
17:00-17:30 (30 Mins.)	Travel back by BUS and Arrival at the Hotel		
	End of Grou	p Tour	
18:00 Onwards	Recommended Places for Individual Visits		
	Option 1:	Thai Boxing Show	
		Time: 19:30 -20:30	
		Price per Person: 1,480 Baht	
	Option 2:	Alcazar Cabaret Show	
		Time: 18:30 – 22:40	
		Price per Person: 700 Baht	
	Option 3:	Tiffany Cabaret Show	
		Time: 18:00 – 21:00	
		Price per Person: 750 Baht	

### 26<sup>th</sup> August 2019

Venue: Kasetsart University and Thai-Nichi Institute of Technology

**Time:** 10:00-17:00 Hrs.

Main Event: Campus Tour, and Laboratory Visits for Further Collaborations

Time	Events
09:45-10:00 (15 Mins.) 10:00-10:30 (30 Mins.) 10:30-12:20 (1 Hr. 30 Mins.)	Registration at Hotel Reception Departure and Travel by BUS <b>Campus tour at Kasetsart University</b> (Sriracha Campus, Sriracha, Chonburi, Thailand) Hosted by: <i>Dr. Anuwat Attachiyawuth</i>
12:00-13:00 (1 Hr.)	Lunch
13:00-15:00 (2 Hrs.)	Depart from Kasetsart University to TNI
15:00-17:00 (2 Hrs.)	Campus tour and Laboratory Visits Thai-Nichi Institute of Technology, Bangkok, Thailand Hosted by: Asst. Prof. Dr. Wimol San-Um Dr. Phaisarn Sudwilai Dr. Udorn Junthorn Dr. Chatchai Wannaboon Dr. Nattagit Jiteurtragool

**Note:** The bus will come back to Ambassador City Jomtien Hotel, Pattaya, for participants who will stay longer in Pattaya. Those who will stay in Bangkok or have a flight back, there will be vans for services.